Madeira header
uk flag language  
 

Golfvakantie op Madeira

Op Madeira en Porto Santo kunt u heerlijk golfen. Madeira kent twee professionele golfbanen en Porto Santo één. Op deze pagina kunt u meer lezen over golfen op Madeira en Porto Santo. Er zijn diverse Nederlandse reisorganisaties die golfreizen en golfvakanties naar Madeira aanbieden. Kent u trouwens een mooiere plek om golflessen te nemen? Een heerlijk klimaat en prachtige landschappen in combinatie met wereldklasse golfbanen.

Gaat u voor een golfvakantie op Madeira dan kunt u bij twee Nederlandse reisbureaus boeken die gespecialiseerd zijn in golfreizen. Deze pakketreizen zijn voordeliger dan wanneer u de vliegtickets, accommodatie en de greenfees los zou betalen. Bovendien kennen de gespecialiseerde golfreisbureaus de beste locaties dichtbij de golfbanen en is huur van materiaal vaak inbegrepen. Hieronder vindt u directe links van 2 van deze gespecialiseerde reisbureaus die golfreizen naar Madeira aanbieden.

Golfreizen naar Madeira via Golfreizen.nu

Golfreizen naar Madeira via Pin High Golftravel

Allebei deze golfspecialisten bieden een vakantie aan naar Madeira met een verblijf in "Casa Velha". Een schitterend kleinschalig 5-sterren accommodatie nabij Funchal en met directe toegang tot de golfbaan van Palheiro.

casa velha

Indien u liever dichterbij de golfbaan van Santo de Serra wilt verblijven dan kunt u beter het landelijk gelegen Hotel do Santo (4 sterren) boeken.

hotel santo serra

hotelsantoserra

© ToMadeira 2012 Contact Nuttige links Privacy en Voorwaarden