Madeira header
uk flag language  
 

Hotels in Madeira

In Madeira zijn in iedere prijsklasse goede hotels te vinden. Hotels met alle luxe en faciliteiten of eenvoudige hostels. Het is er allemaal. In de hoofdstad Funchal, waar de meeste toeristen verblijven, zijn uiteraard naar verhouding de meeste hotels te vinden, maar ook in de andere kustplaatsen of in het binnenland kunt u geweldige hotels vinden. Aan de noordkust is het aanbod beperkt.

 

hotelkamer madeirahotel madeira

Locatie van Hotels Madeira

Luxe hotels in Funchal zijn onder meer het Enotel Lido Madeira, Hotel Quinta do Estreito, Quinta Jardins do Lago en hotel Royal Savoy. Voor degenen die minder geld willen uitgeven aan hun hotel zijn er ook comfortabele low budget hotels zoals Hotel Baia Azul, Hotel Alto Lido, Dorisol Estrelicia Hotel, Quinta Perestrello Heritage Hotel en tal van andere opties. U hoeft echter niet perse een hotel in Funchal te boeken. Er zijn ook tal van accommodaties in andere plaatsen zoals Machico, Santana en Calheta. Gemeenten zoals Santa Cruz en Porto Santo bieden ook een groot aantal hotels en accommodaties.

Hotelprijzen Madeira

De prijs voor de hotelkamers kan sterk variëren. Uiteraard is het seizoen bepalend (in juli en augustus en rond de jaarwisseling zijn de prijzen het hoogst). Ook in Funchal liggen de prijzen wat hoger dan daar buiten. Drie sterren hotels kunnen variëren van 50 euro tot 100 euro per nacht. Luxe hotelkamers in de duurdere hotels variëren van 200 euro tot 400 euro per nacht. Vroeg boeken (of juist last-minute) kan een hoop geld schelen. Online hotels vergelijken en reserveren is ook aan te bevelen.


 

© ToMadeira 2012 Contact Nuttige links Privacy en Voorwaarden