Madeira header
uk flag language  
 

Vakantie en Hotels op Porto Santo

Porto Santo ligt op ongeveer 40 kilometer van van Madeira. Hoewel het eiland veel bezocht wordt door dagjesmensen vanuit Madeira wordt het eiland steeds populairder als enige vakantiebestemming. Dat is ook niet zo vreemd aangezien u op Porto Santo de mooiste zandstranden van de gehele archipel vindt. De heldere zee en de heerlijke zon zijn aanlokkelijk voor liefhebbers van watersporten. Ook kent Porto Santo een state of the art golfbaan, de Porto Santo Golf Course.

hotel room porto santohotel porto santo breakfast

Stranden van Porto Santo


Het lange strand van Porto Santo is verdeeld in verschillende delen. Pendo Beach en Calheto Beach zijn nette strander en minder druk, dus ideaal voor degenen die rustig van een strandvakantie willen genieten. Voor degenen die graag ('s avonds) een feestje in de buurt van het strand bezoeken is Cabeco Beach de beste plek. Fontinha Beach is het meest kindvriendelijk, de zee is hier over het algemeen rustig en het strand loopt geleidelijk af in zee. Pedras Preta's staat bekend als de hotspot voor watersport liefhebbers. Het water is perfect voor jetskiën, zeilen, kanoën, snorkelen en andere watersporten. Er zijn ook bedrijven die dagtochten en duikexcursies organiseren. Interessant is dat het zand op Porto Santo een therapeutische werking zou hebben. Hoewel dit nooit wetenschappelijk bewezen is, kan het natuurlijk nooit kwaad om het uit te proberen....

Hotels Porto Santo


Op het kleine Porto Santo zijn ongeveer tien hotels en vijf bed & breakfast accommodaties te vinden. Hieronder bevindt zich het exclusieve 5-sterren complex Pestana Porto Santo Beach Resort. Voor een kleiner budget is er het Praia Dourada Hotel, Inatel Porto Santo, Quinta do Serrado en het Porto Santo Hotel. U kunt (online) een kamer reserveren voor deze hotels of u kunt kiezen voor een pakketreis (inclusief vliegticket). Dit laatste is meestal naar verhouding goedkoper.


© ToMadeira 2012 Contact Nuttige links Privacy en Voorwaarden