Madeira header
uk flag language  
 

Een vakantie in Madeira

Madeira is een veelzijdig eiland waar u kunt genieten van verschillende soorten vakanties. Er zijn in Nederland diverse reisorganisaties die complete reizen (vlucht en hotel of appartement) naar Madeira aanbieden. Het is verstandig om vooraf de verschillende reizen en prijzen te vergelijken. Hieronder vindt u een overzicht van gerenommeerde reisaanbieders uit Nederland.

 
 
flowers Madeira

Ook zijn er diverse aanbieders van gespecialiseerde reizen naar Madeira. U kunt bij deze reisbureaus bijvoorbeeld een wandelvakantie, een golfvakantie, een duikvakantie of een strandvakantie boeken.

Op deze pagina vindt u meer informatie over vliegen en vliegtickets naar Madeira.
Op deze pagina vindt u meer informatie over hotels in Madeira.
Op deze pagina vindt u meer informatie over vakantiewoningen in Madeira.
Op deze pagina vindt u meer informatie over autoverhuur op Madeira.

De beste reistijd voor een vakantie in Madeira

Het hoogseizoen is Madeira is in Juli, Augustus en rond de jaarwisseling en de prijzen voor accommodatie en autoverhuur zijn dan hoger. Madeira kent een mild klimaat en is eigenlijk een bestemming die u gerust het hele jaar door kunt bezoeken. Tijdens de zomermaanden is het gemiddeld 24 ° C en tijdens de wintermaanden 19 ° C. Wanneer u graag actief bent in of rond het water dan is de beste reistijd van mei tot en met september.

Accommodaties op Madeira

Er zijn tal van mogelijkheden voor een verblijf op Madeira. Er zijn luxe hotels, villa's en vakantiewoningen, maar ook eenvoudige (plattelands)huisjes en campings. Funchal is de belangrijkste stad van het eiland en hier zult u ook de meeste accommodaties aantreffen. Binnen de stad zijn er al bijna 100 hotels te vinden in verschillende prijscategorieën. Omdat Madeira zich in snel tempo tot een populaire vakantiebestemming ontwikkeld worden er accommodaties over het hele eiland bijgebouwd (ook op Porto Santo). De beste prijs voor een accommodatie vindt u door vroeg te boeken of juist te wachten tot de lastminute aanbiedingen. De meeste reisaanbieders hebben hun gehele reisaanbod online staan en dat maakt vergelijken tegenwoordig erg gemakkelijk.

 

© ToMadeira 2012 Contact Nuttige links Privacy en Voorwaarden