Madeira header
uk flag language  
 

Vakantiehuizen op Madeira

het voordeel van een vakantiehuis ten opzichte van hotel is natuurlijk de privacy en de vrijheid. U kunt doen en laten wat u wilt. Op Madeira zijn veel vakantiewoningen te huur. Voor een paar dagen of langer. De prijzen variëren per seizoen, locatie, grootte en de faciliteiten. Afhankelijk van uw wensen betaalt u tussen de 200 euro (klein huisje in het afgelegen deel buiten het seizoen) tot 2000 euro (luxe villa in het hoogseizoen) per week. U vindt op Madeira luxe villa’s, traditionele vakantiehuizen, de zogenaamde "casa’s en quinta’s" en appartementen. Zowel in de meer toeristische delen als in de afgelegen delen van Madeira kunt u een vakantiehuis vinden. Sommige huisjes liggen midden in de natuur of het platteland. Andere weer in idyllische bergdorpjes met prachtig uitzicht of direct aan de kust.

De volgende Nederlandstalige organisaties bieden vakantiehuizen aan op Madeira

Belvilla

vakantiehuis Madeiravakantiewoning porto santo

Locatie vakantiewoningen

Uiteraard zijn de meeste vakantiehuizen in of nabij Funchal te vinden. Enkele voorbeelden van prima huizen om te verblijven zijn de Monumental Green Park, Quinta de Falesia, Sao Paulo Villa en de Atlantic Gardens. Wilt u liever buiten Funchal een huis boeken dan hieft u niet ver te zoeken. Of het nu gaat om Camara de Lobos, Machico, Porto Moniz of Sao Vicente, hier zijn tal van vakantiewoningen te vinden. U kunt ook gaan voor het Portugal Country House in Santana, Bando do Sol do in Calheta, of het Portugal Penthouse in Canico de Baixo. Eigenlijk is er in bijna ieder dorp op Madeira wel een vakantiehuis te vinden.

In het pittoreske plaatsje Caniço De Baixo vindt u deze moderne vakantieappartementen voor 2 tot 4 personen in een luxe accommodatie met zwembad.

Nabij Boaventura vindt u het fraai gelegen vakantiehuis "Casa Ladeira" met een schitterend uitzicht op zee en de omringende bergen. Het vakantiehuis is een ruime gelijkvloerse woning met een woonkamer van 35m2, 3 slaapkamers, 3 badkamers, een complete, separate keuken en een bijkeuken met wasmachine. Aan de zuidzijde van de woonkamer bevindt zich een ruim zonneterras van 40m2.

casa ladeira

In Fajã da Ovelha (Calheta) in het rustige zuidwesten van Madeira vindt u het luxe vakantiehuis 'Raposeira de São João'. Het huis heeft een prachtig uitzicht over de oceaan en de heuvels van São João en is geschikt voor 2, 3 of 4 personen.

vakantiewoning madeira

Vakantiewoningen op Porto Santo

Ook op Porto Santo kunt u verschillende vakantiewoningen huren. Sommigen liggen heel erg dicht bij het strand.

Deze woning kunt u huren van Nederlandse eigenaars en is gelegen in het dorpje Camacha.

 

 

© ToMadeira 2012 Contact Nuttige links Privacy en Voorwaarden