Madeira header
uk flag language  
 

Vliegen naar Madeira

Vliegen is natuurlijk de snelste en meest comfortabele manier om naar Madeira te reizen. Vanuit Nederland is het ongeveer 3,5 uur vliegen naar Madeira. U kunt vanaf Amsterdam (of Brussel) in het hoogseizoen direct naar Madeira vliegen. Vanaf Amsterdam kunt u vliegen met Transavia of TAP (via Lissabon). Via ArkeFly kunt u direct een vliegticket boeken naar Funchal (Madeira Airport). Vanaf Brussel kunt u ook direct vliegen met Thomas Cook of Jetairfly. De enige internationale luchthaven op het eiland Madeira ligt vlakbij Funchal in het plaatsje Santa Cruz. De landingsbaan ligt deels in een ponton op zee en de landing op Madeira is mede door de bergen en kliffen erg spectaculair. Porto Santo heeft ook een vliegveld. U kunt vanaf Brussel van mei tot en met september direct op Porto Santo vliegen met Jetairfly.

 

vliegtuig madeiravliegen naar madeira

 

Goedkope Vliegtickets

Tegenwoordig hebben de meeste reisbureaus online reserveringsmogelijkheden. Vaak is een vliegticket inbegrepen in de vakantieprijs. Uiteraard kunt u ook losse tickets boeken naar Madeira. Dit kan direct bij de luchtvaartmaatschappij zoals TAP Portugal of Via ArkeFly. Ook hier loont het om online de prijzen te vergelijken. De prijs voor een los vliegticket (retour) ligt zo rond de 300 euro. Wilt u een vergelijking maken van tussen de verschillende vliegtuigmaatschappijen en voordelig vliegtickets naar Madeira (Funchal) boeken, kijkt u dan eens bij Schipholtickets.nl. Hier vindt u snel de beste prijs voor de gewenste datum en aantal personen.

Meer informatie over de vliegvelden van Madeira en Porto Santo en de aankomst- en vertrektijden vindt u via de onderstaande links:

Vliegveld Madeira Funchal

Vliegveld Porto Santo

 

 

 

 

© ToMadeira 2012 Contact Nuttige links Privacy en Voorwaarden